Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Filii nr 2
(1)
Autor
Długa Katarzyna
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: miejsce
Galicja (kraina historyczna)
(1)
Kaszuby
(1)
Kresy wschodnie Rzeczypospolitej
(1)
Kujawy
(1)
Kurpie (region)
(1)
Mazowsze
(1)
Mazury
(1)
Podlasie
(1)
Pomorze
(1)
Warmia
(1)
Wielkopolska
(1)
Śląsk
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej